Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di cozze
- 1 pizzico di pepe
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno in quarti
- 1 peperoncino piccante fresco a metà
- 150 g di pancetta tesa di maiale a fette
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di vino bianco
- 480 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati
- 8 pomodorini ciliegia a metà
- 900 g di acqua
- 10 g di sale
- 250 g di crostini di pane
- origano secco q.b.
- 500 g di pasta secca tipo mezze maniche (cottura 12 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2920 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 100.2 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Pasta integrale fagioli e cozze
1h
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e patate con provola
1h
Pasta patate e provola
55min
Pastiera
15 godz.
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Friarielli e salsiccia
50min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Casatiello sugna e pepe
2h 30min