Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di frutti di mare misti (cozze, vongole, fasolari, calamari, seppie)
- 4 scampi, puliti ed eviscerati
- 5 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio a metà
- 1 peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 50 g di vino bianco
- 200 g di passata di pomodoro
- 600 g di acqua
- 500 g di pasta fresca tipo cavatelli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1276 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 9.4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate con le cozze
1 Std. 5 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Fusilli alle cozze piccanti
55 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Penne con le cozze
1 Std.
Ragù alla barese
4h
Spaghetti cozze e gamberi
25min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20min
Tiella barese
1 Std.
Riso patate e cozze
1 Std.
Salsiccia e cardoncelli
55 Min
Spaghetti cozze e limone
55 Min