Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpettine
- 100 g di pane tipo pugliese, secco a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte intero
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 130 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- ½ - 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 200 g di carne trita di manzo
- 200 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato fresco
- olio extravergine di oliva q.b.
Salsa di pomodoro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
-
500
g di passata di pomodoro
of 500 g di polpa di pomodoro a pezzi - 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato fresco
- 650 g di pasta secca tipo maccheroni
Preparazione
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne classiche
2h
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 godz. 30 min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1 Std. 5 Min
Sartù di riso
1h 25min
Gnocchi alla sorrentina
1h 25min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 godz.
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1 godz.
Cannelloni di carne
2h
Pasta al forno classica
1 godz. 30 min
Pasta al forno veloce
45 min
Lasagne alla bolognese
3h