Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpettine
- 100 g di pane tipo pugliese, secco a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte intero
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 130 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- ½ - 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 200 g di carne trita di manzo
- 200 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato fresco
- olio extravergine di oliva q.b.
Salsa di pomodoro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
-
500
g di passata di pomodoro
of 500 g di polpa di pomodoro a pezzi - 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato fresco
- 650 g di pasta secca tipo maccheroni
Preparazione
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne alla bolognese
3 Std.
Lasagne classiche
2h
Lasagne al forno
2h 30min
Pasta al forno classica
1h 30min
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Ragù con polpettine di pane
1h 25min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1h 45min
Pasta al forno veloce
45min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Torta di paccheri in crosta di frutta secca
1h 40min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30min