Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco (optioneel)
- 200 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 800 g di cozze pulite
- 750 g di acqua
- 350 g di riso Carnaroli
- 500 g di patate, pelate e a fettine sottili (0.5 cm)
- 200 g di zucchine a rondelle (0.5 cm)
- 1 cipolla a striscioline
- pepe bianco macinato, a piacere
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2636 kJ / 630 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 35.8 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Risotto ai funghi porcini
35 min
Ragù alla barese
4h
Pasta integrale fagioli e cozze
1 godz.
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35 min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1h 5min
Frittelle di zucca
1 godz. 25 min
Tiella barese
1 godz.
Cavatelli ai frutti di mare
1 godz.
Ditalini polpo e cozze
1h 10min
Risotto alle cozze
1h 5min
Riso ai frutti di mare
1 godz. 40 min
Riso con polpo
1h 10min