Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lagane
- 300 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- farina di semola di grano duro q.b. per infarinare
Sugo di ceci
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodori senza semi e buccia, a cubetti
- 500 g di ceci bianchi lessi ben scolati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2159 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 10.8 g
Alternatieve recepten
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Lagane e ceci in purea
1 Std. 20 Min
Pasta e patate con provola
1 Std.
Pastiera fiori d'arancio
12h
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1 Std. 30 Min
Sartù di riso
1 Std. 25 Min
Piccole pastiere
2h
Pastiera
15 godz.
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.