Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di cozze pulite
- 1000 g di vongole pulite
- 4 canocchie
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di acqua
- ½ peperoncino rosso senza semi
- 40 g di scalogno a pezzi
- 350 g di spaghetti o linguine
- 150 g di pomodorini ciliegia a metà
- 150 g di filetti di pesce bianco a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 2899 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 347 g
- Koolhydraten
- 67.4 g
- Vetten
- 32.4 g
Alternatieve recepten
Penne risottate con le cozze
1 Std. 5 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Fusilli alle cozze piccanti
55 Min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Peoci gratinati
1 Std.
Spaghetti cozze e gamberi
25min
Penne al sugo di calamari
40 Min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 Min
Cavatelli ai frutti di mare
1 Std.
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 Min