Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco, di piccole dimensioni
- 500 g di cozze fresche pulite
- 500 g di vongole veraci pulite
- 500 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 200 g di totani puliti e a listarelle
- 200 g di moscardini puliti
- 320 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2150 kJ / 514 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Penne al sugo di calamari
40 min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Tagliatelle ai funghi
1h
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 Std. 20 Min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Spaghetti cozze e gamberi
25min
Riso ai frutti di mare
1h 40min
Pasta risottata alle vongole
1h