Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpettine di pane
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi e lavati
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 1 spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- 250 g di mollica di pane raffermo, ammollata nel latte e strizzata bene
- 1 uovo
- 50 g di pangrattato
- 100 g di farina tipo 00
Ragù
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1891 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 55.1 g
- Vetten
- 19.1 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min
Calzoni fritti napoletani
2óra 30p
Strascinati al ragù di carne
2 Std. 40 Min
Ragù alla barese
4h
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55min
Calzone dolce di ricotta
1h 40min
Frittelle di zucca
1u. 25min
Pasta e piselli
35min
Tortellini in brodo vegetariani
2h
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1hod. 5min
Crocchette di carne
9 godz.
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min