Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpettine di pane
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi e lavati
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 1 spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- 250 g di mollica di pane raffermo, ammollata nel latte e strizzata bene
- 1 uovo
- 50 g di pangrattato
- 100 g di farina tipo 00
Ragù
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1891 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 55.1 g
- Vetten
- 19.1 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3 Std. 55 Min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40min
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Riso patate e cozze
1h
Insaporitore per pizza
30min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30min
Involtini di cotica al sugo
1h 10min
Mini corone di riso con ragù alla boscaiola
1h 10min
Impasto per pizza con farina di soia
3h 30min
Ragù alla barese
4h