Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di cipolle in quarti
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2000 g di patate, pelate (vedere consigli)
- 3 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di peperoncino in polvere (optioneel)
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
- 100 g di pangrattato + q.b.
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di pecorino grattugiato
- 2 uovo
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 cucchiai di capperi sotto sale, dissalati
- 300 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 cucchiai di olive nere denocciolate
- 4 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate
- origano secco q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1473 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3 Std.
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Focaccia pugliese
1ωρ. 10 λεπτ.
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Focaccia di patate
2h 50min
Pizzi leccesi
6h
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Salsiccia e cardoncelli
55 min
Pucce
7 Std.
Crostata salata esotica
2 Std.
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 min
Minestra di fave con cicoria
50 λεπτ.