Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 550 g di farina + q.b.
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di zucchero
- 280 g di latte intero
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 200 g di mozzarella a pezzi
- 3 gambi di sedano, le foglioline, lavate e asciutte
- 400 g di peperoni rossi e gialli, puliti e a pezzi (2 cm)
- 30 g di olive nere denocciolate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di capperi piccoli
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- 1 tuorlo d'uovo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2390 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 22.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Tortano speck e fontina
2h
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20 min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Pizzette fritte
1h 55min
Parigina
3 Std. 30 Min
Focaccia ai friarielli
2h 15 min
Plumcake salato con Emmental e spinaci
50min
Rotolo funghi e peperoni
2h 15 min
Fagotto napoletano
2h 15 min
Gattò di patate
1h 30min