Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di funghi pleurotus mondati, lavati e a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di aceto di vino bianco
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini piccanti
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 grani di pepe nero
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 0.5 vasetto
- Calorieën
- 1573 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 37.9 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane sott'olio alla siciliana
3u. 30min
Confettura di uva
50min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Funghetti sott'olio
721h
Carciofi ripieni
50min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Confettura di uva e fiori di timo
2h 40min
Guazzetto di fasolari e fave
1u. 50min
"Scafata" viterbese
1u. 50min
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min
Carciofini sott'olio
721h 30min