Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di funghi pleurotus mondati, lavati e a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di aceto di vino bianco
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini piccanti
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 grani di pepe nero
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 0.5 vasetto
- Calorieën
- 1573 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 37.9 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Amaretti sardi
45 min
Trippa in rosso con patate
1ωρ. 30 λεπτ.
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Tiliccas sarde
2h 20 min
Funghetti sott'olio
721 godz.
Peperoni in agrodolce
30 min
Trippa in bianco alla napoletana
1ωρ. 30 λεπτ.
Agnello in umido
1h 20min
Carciofini sott'olio
721 godz. 30 min
Papassini sardi
8h 45min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3ωρ. 30 λεπτ.
Ragù di funghi
1h 10 min