Funghi sott'olio con peperoncini e menta

Funghi sott'olio con peperoncini e menta

4.7 26 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
2 vasetti

Ingrediënten

  • 500 g di funghi mondati, lavati e a fette
  • 1 cucchiaino di sale
  • 40 g di aceto di vino bianco
  • 2 spicchi di aglio
  • 2 peperoncini piccanti freschi
  • 2 rametti di menta fresca le foglioline lavate ed asciugate
  • 10 grani di pepe nero
  • olio extravergine di oliva q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 vasetto

Natrium 1185.2 mg
Eiwitten 9.4 g
Calorieën 376 kJ / 89.9 kcal
Vetten 1.1 g
Vezels 4.4 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 15.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...