Tortellini ai grani antichi in brodo

Tortellini ai grani antichi in brodo

4.3 12 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u. 30min
10 porzioni

Ingrediënten

Ripieno
  • 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di lonza di maiale a tocchetti (3 cm)
  • 100 g di prosciutto crudo a pezzi
  • 100 g di mortadella a pezzi
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 uovo
  • 1000 g di acqua
Impasto
  • 250 g di farina tipo tummina
  • 100 g di farina di grano saraceno
  • 4 uova
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • brodo di carne di cappone (vedere consigli)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 394.9 mg
Eiwitten 21.5 g
Calorieën 1409.6 kJ / 336.9 kcal
Vetten 16.2 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 5.7 g
Koolhydraten 25.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...