Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di lonza di maiale a tocchetti (3 cm)
- 100 g di prosciutto crudo a pezzi
- 100 g di mortadella a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 uovo
- 1000 g di acqua
Impasto
- 250 g di farina tipo tummina
- 100 g di farina di grano saraceno
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- brodo di carne di cappone (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1409.6 kJ / 336.9 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 394.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortellini in brodo
1h 20min
Tortellini in brodo vegetariani
2h
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 godz. 10 min
Ravioli di ricotta
2h
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 Std. 30 Min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 Std. 30 Min
Mille infranti in brodo
9h 50min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Ravioli ricotta e spinaci
10 godz.
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Farfalle all'uovo
1 Std.
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 Std. 30 Min