Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di lonza di maiale a tocchetti (3 cm)
- 100 g di prosciutto crudo a pezzi
- 100 g di mortadella a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 uovo
- 1000 g di acqua
Impasto
- 250 g di farina tipo tummina
- 100 g di farina di grano saraceno
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- brodo di carne di cappone (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1409.6 kJ / 336.9 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 394.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornetti brioche
6h 30min
Cotechino e lenticchie
1h
Lenticchie e salsiccia
2h 55min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Tortellini in brodo vegetariani
2h
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4h 15min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Tortelli verdi
3h 30min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6 godz. 20 min
Graffe di Carnevale
4 Std.
Code di aragosta con crema pasticcera
6 godz.