Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinatura
- 650 g di carne di pecora a pezzi
- 1 cipolla a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 carota a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco a pezzi
- 600 - 700 g di vino rosso
Tagliatelle al vino
- 300 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 60 g di vino bianco
- 2 uova
Ragù di pecora
- 2 pizzichi di sale
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di olio di oliva
- 35 g di vino rosso
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi
Terminare la preparazione
- acqua q.b.
- sale q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1757 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 11.8 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagioli con le cotiche
1 godz. 45 min
Ravioli ricotta e spinaci
10 godz.
Tasca di vitello ripiena
1 Std. 20 Min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Tortellini in brodo vegetariani
2h
Farfalle all'uovo
1h
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Ravioli lucani
1h
Pasta fresca (vegan)
1h 10min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 Std. 5 Min
Gnocchi al sugo di anatra
2h