Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 380 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di semola rimacinata di grano duro
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
1000
g di cipolle lunghe tipo Sponsali, a striscioline
of 1000 g di porri a striscioline - 500 g di baccalà ammollato e dissalato a tocchetti
- 3 acciughe sotto sale
- 10 olive nere denocciolate
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1511 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 49.9 g
- Vetten
- 8.8 g
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3h
Pitta rustica salentina
1h 40min
Focaccia barese
2h 55min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20 min
Calzoni vegetariani
1h 50min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Cartellate
1h 5min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Fagotto napoletano
2h 15 min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza rustica lucana
1h 15min
Minestra di fave con cicoria
50min