Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina di riso
- 150 g di farina di mais consentita da prontuario
- 190 g di zucchero a velo consentito da prontuario
- 220 g di burro a pezzi
- 7 tuorli
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1000 g di acqua
- 200 g di chicchi di quinoa
- 250 g di latte intero
- 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di ricotta di pecora, scolata
- 350 g di zucchero
- 6 uova
- 3 cucchiai di acqua di fiori d'arancio
- 60 g di cedro candito a tocchetti
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- zucchero a velo consentito da prontuario
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2750 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 89.7 g
- Vetten
- 26.2 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Besciamella (senza glutine)
15min
Crema pasticcera (senza glutine)
15min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2 godz. 45 min
Pasta choux (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10min
Pasta choux e crema pasticcera (senza glutine)
3hod. 5min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min
Torta margherita (senza glutine)
50 Min