Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Farciture
- 150 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di pomodori senza semi e a pezzi (vedere consiglio)
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 3 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 150 g di zucchine a dadini (1 cm circa)
Impasto
- 1470 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di zucchero -
10
g di lievito di birra fresco
of 5 g di lievito di birra disidratato - 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 8 g di sale
- 30 g di succo di limone
Preparazione del calzone
- 100 g di prosciutto cotto a fettine
- 100 g di crescenza a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1513.5 kJ / 361.8 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 810.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzerottini TM6
4 Std.
Pizzette
3 Std. 40 Min
Focaccia primavera
3 Std.
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi
3h 35min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4 Std.
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Pizza napoletana
9 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h