Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastella
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 150 g di birra fredda
- 210 - 230 g di farina
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Frittura
- 400 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (senza pelle e spine, in bastoncini, 5x1 cm)
- 300 g di olio di oliva
- 70 g di peperone rosso in conserva, a striscioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1171 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastella per fritti
1hod.
Cullurielli cosentini
4h 30min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Pizza rustica lucana
1h 15min
Frittelle di baccalà
12 Std. 50 Min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 godz. 5 min
Baccalà con peperoni cruschi
50 Min
Ravioli lucani
1hod.
Blinis al pepe con crema di carciofi
1hod.
Fritto misto di verdure e baccalà
45 min
Friggitelli ripieni in pastella
45 min
Carciofi ripieni
50 Min