Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastella
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 150 g di birra fredda
- 210 - 230 g di farina
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Frittura
- 400 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (senza pelle e spine, in bastoncini, 5x1 cm)
- 300 g di olio di oliva
- 70 g di peperone rosso in conserva, a striscioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1171 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà, patate e funghi
45min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Chiacchiere
1h 35 min
Crema pasticcera
15min
Pastella per fritti
1h
Frittelle di baccalà
12 godz. 50 min
Sagne chine
1h 40min
Frittelle di baccalà
1 godz. 5 min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Fritto misto di verdure e baccalà
45min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Pasta fresca senza uova
1h 35 min