Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 300 g di biscotti al cacao
- 150 g di burro morbido
Crema al caffè
- 40 g di caffè espresso freddo (2 tazzine)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) non zuccherata
- 180 g di latte condensato
Terminare la preparazione
- crema gianduia q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2205 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 45.2 g
- Vetten
- 35.8 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sorbetto alle caramelle fragoline
12 Std. 30 Min
Coppetta al caffè
2h 15min
Coriandoli dolci
4h 10min
Tartufi al cioccolato e crema al Whisky
1 godz. 10 min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7ωρ.
Crostata al tiramisù
3h 15min
Bicchieri di semifreddo al caffè (senza lattosio)
3h 30min
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1h
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7ωρ.
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min
Tartufini al tiramisù
3h 15min