Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù vegetariano
- 150 g di cipolla a pezzi
- 100 g di olive verdi e nere, denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, lavati ed asciugati
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di passata di pomodoro
Arancini
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- olio per frittura
- 4 uova sbattute
- pangrattato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di riso
2h
Burger vegan
5h
Arancini di riso
3h 5min
Tortini di fave vegetariani ripieni (kibbeh)
1 godz. 40 min
Big burger
1 Std.
Panna vegetale liquida
10 dk
Conchiglioni agli spinaci
1h 15 min
Iris siciliani
4 Std. 10 Min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Crêpes ai funghi
1h 50min
Crocchette di patate
1h 10 min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2 godz. 50 min