Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù vegetariano
- 150 g di cipolla a pezzi
- 100 g di olive verdi e nere, denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, lavati ed asciugati
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di passata di pomodoro
Arancini
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- olio per frittura
- 4 uova sbattute
- pangrattato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crocchette di riso al forno
1h 35min
Sfincione favarese
3h
Iris siciliani
4u. 10min
Calzoni vegetariani
1h 50min
Cono graffa
1u.
Piccoli coni siciliani
1u. 45min
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Vastedda cu sammucu di Troina
2h 30min
Sfinci siciliani salati
3h 30min
Torta alla crema champagne
3h 20min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1u.
Pasta fresca senza uova
1h 35min