Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù vegetariano
- 150 g di cipolla a pezzi
- 100 g di olive verdi e nere, denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, lavati ed asciugati
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di passata di pomodoro
Arancini
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- olio per frittura
- 4 uova sbattute
- pangrattato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crocchette di riso al forno
1h 35min
Sfinci siciliane
2h 30min
Crocchette di patate
1 Std. 10 Min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Crocchette di patate e speck
3h 20min
Calzoni vegetariani
1h 50 min.
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Crêpes ai carciofi (vegan)
1h 30min
Involtini di melanzane con risotto alla burrata
1 Std. 10 Min
Frittelle di zucca
1 Std. 25 Min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.