Focaccia ripiena alla mozzarella

Focaccia ripiena alla mozzarella

4.2 65 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
12 fette

Ingrediënten

Per guarnire
  • 15 g di Parmigiano Reggiano
  • 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
Ripieno
  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 2 spicchi di aglio
  • 150 g di mozzarella a fette
  • 40 g di panna acida
  • 1 uovo
Impasto
  • 130 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro
  • 80 g di burro a pezzi
  • 270 g di farina tipo 00
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di zucchero
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 tuorlo d'uovo
  • 1 cucchiaio di acqua

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 9 g
Calorieën 957 kJ / 229 kcal
Vetten 13 g
Vezels 0.7 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...