Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Per guarnire
- 15 g di Parmigiano reggiano
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
Ripieno
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di mozzarella a fette
- 40 g di panna acida
- 1 uovo
Impasto
- 130 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta
- 80 g di burro a pezzi
- 270 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 uovo
- 1 pizzico di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto, per spennellare
- 1 cucchiaio di acqua
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 957 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Focaccia pugliese
1h 10min
Calzone
2h 50min
Pizza ai quattro formaggi
1 godz. 40 min
Focaccia primavera
3 Std.
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Focaccia di patate
2h 50min
Focaccia ai 4 formaggi
45 min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55min