Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 125 g di lonza di maiale in pezzi
- 100 g di carne di coniglio in pezzi
- 100 g di vino bianco secco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 150 g di prosciutto cotto a cubetti
- 100 g di spinaci baby freschi
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- farina q.b. per infarinare
- farina di semola di grano duro q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3969 kJ / 949 kcal
- Eiwitten
- 73.3 g
- Koolhydraten
- 83.1 g
- Vetten
- 35.9 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortellini in brodo
1h 20 min
Pasta all'uovo
1h
Agnolotti al brasato
3h
Pasta fresca integrale all'uovo
1 godz. 40 min
Pasta fresca senza uova
1h 35 min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Pasta fresca tipo Trofie
30 min
Pasta fresca (vegan)
1h 10 min
Gnocchi di patate
1h 30 min
Agnolotti del plin
10h 30min
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2 Std.
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20 min