Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di zucchine a dadini (1 cm circa)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 200 g di prosciutto cotto a fettine
- 200 g di crescenza a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1918 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 51.2 g
- Vetten
- 20.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni vegetariani
1h 50 min.
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Focaccia con salsiccia
1h 50 min.
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Calzone
2 godz. 50 min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50 min.
Focaccia a sorpresa
2h
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Fagotto napoletano
2h 15 min.
Focaccia alle melanzane
1h 50 min.