Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 50 g di latte
- 1 cucchiaino di zucchero
-
25
g di lievito di birra
of 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 250 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 300 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g salsiccia a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2784 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia a sorpresa
2h
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3sa 45 dk
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35 min
Rotolo funghi e peperoni
2hod. 15min
Fagotto napoletano
2hod. 15min
Calzone
2 godz. 50 min
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10 min
Focaccia alle melanzane
1h 50 min
Bottoncini con wurstel
5hod.
Focaccia pugliese
1h 10 min