Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 80 g di speck a cubetti
- 50 g di prosciutto cotto a cubetti
- 100 g di Emmental a cubetti (1 cm)
- 3 uova sbattute
- pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2569 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate
1 godz. 30 min
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Crocchette con salame piccante
9 godz. 30 min
Calzone
2h 50min
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Pizza Margherita
2h
Lasagna da calcio
2h 30min
Briochele
6h
Mini tortini alla pizzaiola
55 min
Mini croissant con pancetta affumicata
2h
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
1 godz. 20 min