Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 80 g di speck a cubetti
- 50 g di prosciutto cotto a cubetti
- 100 g di Emmental a cubetti (1 cm)
- 3 uova sbattute
- pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2569 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cullurielli cosentini
4h 30min
Calzone
2h 50min
Arancini di riso vegetariani
2h 5min
Wurstel vestiti
40 min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Pizze coniglio mozzarella e rucola
Geen beoordelingen
Quiche ai pomodorini
1 godz.
Pane ragno
1 Std. 20 Min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1 godz.
Crocchette con salame piccante
9 Std. 30 Min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Focaccia a sorpresa
2 Std.