Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 80 g di speck a cubetti
- 50 g di prosciutto cotto a cubetti
- 100 g di Emmental a cubetti (1 cm)
- 3 uova sbattute
- pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2569 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone
2 Std. 50 Min
Crocchette di patate
1h 10min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Palline croccanti di merluzzo
40min
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35 Min
Focaccia a sorpresa
2h
Calzoni ricotta e funghi
1 godz. 5 min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 Std. 40 Min
Quiche svuotafrigo
40min
Brutti ma buoni di patate
55min
Arancini di riso vegetariani
2h 5min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h