Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes
- 50 g di burro + q.b.
- 500 g di latte
- 200 g di acqua
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi freschi, puliti e a metà
- 1 pizzico di timo fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- 150 g di provolone a dadini
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3255 kJ / 778 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 45.9 g
- Vetten
- 52.4 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 Min
Fritto misto di verdure e baccalà
45min
Champignon ripieni al forno
1 Std.
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1 Std. 10 Min
Cannelloni di fave
50min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1 Std. 30 Min
Crêpes agli asparagi e salmone
2 Std. 30 Min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Conchiglioni agli spinaci
1 Std. 15 Min
Lasagne del boscaiolo
2 Std. 15 Min