Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes
- 50 g di burro + q.b.
- 500 g di latte
- 200 g di acqua
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi freschi, puliti e a metà
- 1 pizzico di timo fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- 150 g di provolone a dadini
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3255 kJ / 778 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 45.9 g
- Vetten
- 52.4 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzerotti alla romana
55 min.
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Crocchette di patate e speck
3 Std. 20 Min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3h 40 min
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Crêpes alle zucchine
1h 15min
Millefoglie all'albicocca
55 min.
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Lasagne del boscaiolo
2h 15min
Rotolo di patate con salmone affumicato
1h 10min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.