Panada sarda

Panada sarda

2.9 21 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 55min
5 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 100 g di latte
  • 120 g di acqua
  • 120 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di farina tipo 0
  • 10 g di sale
Ripieno
  • 2 spicchi di aglio
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di pomodori secchi
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 600 g di bocconcini di carne di agnello
  • 300 g di cuori di carciofo a spicchi
  • 250 g di patate a tocchetti
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 40.3 g
Calorieën 3598 kJ / 860 kcal
Vetten 36.8 g
Vezels 7.3 g
Koolhydraten 92 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...