Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 100 g di latte
- 120 g di acqua
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
Ripieno
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di pomodori secchi
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 600 g di bocconcini di carne di agnello
- 300 g di cuori di carciofo a spicchi
- 250 g di patate a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3598 kJ / 860 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 92 g
- Vetten
- 36.8 g
- Vezels
- 7.3 g
Alternatieve recepten
Amaretti sardi
45 Min
Zeppole sarde
3sa
Polenta sarda
1j 30 menit
Minestra di fregola con le anguille
2j
Pastella per fritti
1j
Melanzane ripiene all'orientale
1j 20 menit
Spianata sarda
7h 45 min
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Seadas
1 godz. 5 min
Pardulas
8j 40 menit
Ravioli sardi (Culurgiones)
2j 30 menit
Ragù di funghi
1h 10 min