Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 100 g di latte
- 120 g di acqua
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
Ripieno
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di pomodori secchi
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 600 g di bocconcini di carne di agnello
- 300 g di cuori di carciofo a spicchi
- 250 g di patate a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3598 kJ / 860 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 92 g
- Vetten
- 36.8 g
- Vezels
- 7.3 g
Alternatieve recepten
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 godz. 30 min
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Pabassinas di Mongongiori
1 Std. 30 Min
Seadas
1h 5min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Pardulas
8h 40min
Zuppa di carciofi
35 Min
Capriolo alla valdostana
1 Std. 45 Min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Favata sarda
1 Std.
Zuppa di fave
50 Min
Zuppa di patate e carciofi
1 Std.