Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di bocconcini di carne di agnello
- 1 cipolla a fette
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di olive nere denocciolate
- 2 pomodori a pezzetti
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pecorino grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2184 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 46.2 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 35.5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo in umido ai funghi
50 min
Agnello al vino
40 Min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Maiale alla Colombo
1h 25min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10 min
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min
Anguille in umido
40 Min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 Min