Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 800 g di cozze fresche pulite
- 70 g di cipolla in quarti
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 150 g di guanciale di maiale a cubetti
- 70 g di vino bianco secco
- 350 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo bucatini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2305 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 63.1 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate con le cozze
1 godz. 5 min
Cozze alla Medoc
50 menit
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Tagliatelle ai funghi
1j
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min
Pepata di cozze
55 Min
Penne con le cozze
1j
Fusilli alle cozze piccanti
55 Min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Ditalini polpo e cozze
1h 10 min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min