Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 800 g di cozze fresche pulite
- 70 g di cipolla in quarti
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 150 g di guanciale di maiale a cubetti
- 70 g di vino bianco secco
- 350 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo bucatini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2305 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 63.1 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne con le cozze
1 Std.
Penne risottate con le cozze
1 godz. 5 min
Fusilli alle cozze piccanti
55 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti al tonno
40 Min
Pepata di cozze
55 Min
Cozze ripiene
1h 30 min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 min
Risotto alle cozze
1 godz. 5 min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 Min
Spaghetti cozze e gamberi
25min