Farfalle risottate con vongole e pomodorini

4.0 44 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di scalogno
  • 900 g di acqua
  • 1000 g di vongole pulite
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di pomodorini ciliegia a metà
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 350 g di pasta secca tipo farfalle di ottima qualità
  • 15 g di pinoli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 19.5 g
Calorieën 1803 kJ / 431 kcal
Vetten 11.8 g
Vezels 3.4 g
Koolhydraten 65.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...