Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- 900 g di acqua
- 1000 g di vongole pulite
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di pomodorini ciliegia a metà
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 350 g di pasta secca tipo farfalle di ottima qualità
- 15 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 65.9 g
- Vetten
- 11.8 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Pasta risottata alle vongole
1h
Farfalle pesto e gamberi
20 Min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35min
Linguine ai gamberoni
30min
Fusilli alle cozze piccanti
55min
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40min
Fusilli integrali gamberi e zucchine
40min