Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di burro + q.b.
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di latte
- 30 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 700 g di pasta corta avanzata (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al forno classica
1hod. 30min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Pizza saporita con uova e spinaci
2hod. 30min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 min
Pappardelle umbre al pomodoro
1hod.
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55 Min
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Chicche di pane al pomodoro (senza lattosio)
1 Std. 10 Min
Tagliatelle di nonna Marietta
1hod.
Orsetti di riso
1hod. 30min
Torta salata con bucce di patate
2hod. 30min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 Min