Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di burro + q.b.
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di latte
- 30 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 700 g di pasta corta avanzata (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al forno classica
1h 30min
Tagliatelle di nonna Marietta
1h
Pappardelle umbre al pomodoro
1h
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Torta salata con bucce di patate
2h 30min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Chicche di pane al pomodoro (senza lattosio)
1 Std. 10 Min
Tagliolini alla molisana
1h 30min
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55min
Spaghetti con sugo sfizioso
20min