Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino colmo di sale
Farcitura
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 60 - 80 g di peperone giallo a cubetti (1 cm)
- 60 - 80 g di peperone rosso a cubetti (1 cm)
- 500 g di funghi champignon puliti a fette sottili
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 2 peperoncini piccanti freschi senza semi
- 20 g di latte per spennellare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 60.3 g
- Vetten
- 7.2 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Focaccia di Carnevale salentina
3 godz. 40 min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Sfogliata ai funghi
1 Std. 40 Min
Focaccia a sorpresa
2 Std.
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 Std.
Ciambelle salate farcite
4h 5min