Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 100 g di latte intero
- 100 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 + q.b. per infarinare
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di strutto
- 1 uovo
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 50 g di ricotta salata a pezzi
- 150 g di salsiccia di maiale spellata, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 uova sode a fette
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1891 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 23.5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate
1h 30min
Pastiera fiori d'arancio
12 godz.
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Pastiera
15 godz.
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Pizza di scarola
3h 30min
Tortano speck e fontina
2h
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Brioche ai peperoni
2h 45min
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Torta Babà napoletana
8h