Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 50 g di ricotta
- 500 g di farina di semola
- 10 g di sale
- 10 acciughe sotto sale, lavate e asciugate, a pezzi
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Pasta di mandorle
1u. 30min
Dolcetti siciliani di mandorle
45min
Panelle
1h 25min
Muffolette
3u.
Sfinci siciliane
2u. 30min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 Std. 5 Min
Ravioli di ricotta
1 Std. 35 Min
Piccoli coni siciliani
1h 45min
Mattonelle con crema di ricotta
8 Std. 50 Min
Pane siciliano
2 Std. 45 Min
Cassatelle pasquali
2u. 50min
Sfincione favarese
3u.