Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crispedduzzi
- 500 g di latte intero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b. per friggere
Ripieno
- 400 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 150 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- zucchero a velo q.b. per spolverizzare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia ai cicinielli
1 Std. 45 Min
Granita al caffè
8hod. 20min
Cornetti semintegrali ripieni
1 Std. 15 Min
Calzoncini con i ceci
2h 15 min
Granita di mandorle e caffè con panna
6 Std. 20 Min
Pescestocco alla messinese
30 min
Sfinci siciliani salati
3h 30min
Cullurielli cosentini
4j 30 menit
Brioches siciliane
3h 15min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2 Std. 50 Min
Brioche col tuppo
3h 30min
Sfinci siciliane
2j 30 menit