Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crispedduzzi
- 500 g di latte intero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b. per friggere
Ripieno
- 400 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 150 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- zucchero a velo q.b. per spolverizzare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sfinci siciliane
2h 30 min
Calzoni fritti napoletani
2h 30 min
Sfinci siciliani salati
3h 30min
Brioche col tuppo
3h 30min
Arancini di riso
3h 5min
Frittelle di zucca
1h 25min
Sagne chine
1h 40min
Granita di mandorle e caffè con panna
6 Std. 20 Min
Iris siciliani
4 Std. 10 Min
Vastedda cu sammucu di Troina
2h 30 min
Arancini di riso vegetariani
2h 5min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h