Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crispedduzzi
- 500 g di latte intero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b. per friggere
Ripieno
- 400 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 150 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- zucchero a velo q.b. per spolverizzare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoncelli melfitani
1hod. 40min
Cullurielli cosentini
4 godz. 30 min
Panelle
1 Std. 25 Min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2 Std. 50 Min
Sfinci siciliane
2 Std. 30 Min
Arancini di riso vegetariani
2h 5 min
Pitte pie calabresi
1 Std. 30 Min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Pizza stile Chicago
4h 10min
Frittelle di zucca
1 Std. 25 Min
Arancini di riso
3 Std. 5 Min
Muffin di platano e tonno con salsa piccante
1 Std. 10 Min