Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 350 g di acqua
- 80 g di strutto + q.b.
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (13 g)
- 10 g di zucchero
- olio extravergine di oliva q.b.
- 600 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- fiori di sambuco essiccati, a piacere
- 5 uova
- 500 g di salame a fette sottili
- 500 g di Tuma a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 10991 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 38.6 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Calzone
2h 50min
Pitta rustica salentina
1h 40min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Ravioli di ricotta
1h 35min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Piccoli coni siciliani
1 Std. 45 Min
Sformato di pane saporito
1h 10min
Crostata mascarpone e gianduia
4 godz. 20 min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Piconi
1h 10min
Cassatelle pasquali
2h 50min