Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
Crema alla ricotta
- 170 g di zucchero
- 300 g di ricotta di pecora, sgocciolata dal siero
- 40 g di gocce di cioccolato fondente
Terminare la preparazione
- 40 g di biscotti secchi
- 1 albume
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2100 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 19.8 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Sfincione favarese
3h
Iris siciliani
4h 10min
Sfinciuni
3h 30min
Piccoli coni siciliani
1h 45min
Vastedda cu sammucu di Troina
2 godz. 30 min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Paris Brest
3h 30min
Tetù
1 godz. 50 min
Cassata siciliana (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Cannolo scomposto
3h
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1hod. 5min
Rosticceria siciliana
2 godz.