Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 5 g di lievito di birra fresco
- 50 g di acqua
- 50 g di olio di semi di mais
- 100 g di Marsala
- 500 g di farina tipo 00
- 25 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 2 uova
Ripieno
- 150 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 500 g di ricotta, preferibilmente di pecora, scolata dal siero
- 100 g di gocce di cioccolato fondente
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 627 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1 Std.
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
2 Std. 30 Min
Ravioli dolci fritti
1 Std.
Ravioli di ricotta
1 Std. 35 Min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Sfincione favarese
3 Std.
Cartocci e viennesi siciliani
3u. 15min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Panelle
1 Std. 25 Min
Sfinci siciliane
2 Std. 30 Min