Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di pasta choux
- 2 tuorli
- 90 g di zucchero
- 50 g di succo di limone
- 40 g di fecola di patate
- 40 g di burro
- 15 g di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 260 g di latte intero
- 1 uovo
- 50 g di limoncello
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) ben fredda
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1569 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 25.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Pasta choux
2 godz.
Crema pasticcera
15min
Pasta Choux
2 godz.
Pan di Spagna
1h 50 min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Geen beoordelingen
Torta Diplomatica
3h
Calzoncini con i ceci
2h 15 min
Profiteroles al limone
1 godz. 45 min
Profiteroles
2 godz.
Torta ricotta e pere
7h 30 min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min