Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 5 g di lievito di birra fresco
- 225 g di acqua + q.b.
- 500 g di farina manitoba
Impasto rosetta
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di lecitina di soia (optioneel)
-
1
cucchiaino raso di malto d'orzo
of 1 cucchiaino raso di miele - 85 g di acqua
- 100 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di farina tipo 00
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 4.6 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette
4h
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Pane pugliese
29h 20min
Pane barese
6h 15min
Pane al semolino
4h
Spianata sarda
7h 45 min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Polka (pane francese)
5 godz.
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Rosette
5h 20 min