Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di mandorle senza la pelle
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco (optioneel)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 8 scampi interi
- 40 g di liquore all'arancia
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 300 g di pasta secca tipo bavette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 54.7 g
- Vetten
- 26.4 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli risottati alle seppie
40min
Ditalini polpo e cozze
1h 10min
Linguine con scampi al limone
20 min
Lasagne al profumo di mare
1h 35 min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1h
Polpo in rosso
35 Min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1h 50 min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Linguine ai gamberoni
30min
Zuppetta di crostacei
40min
Guazzetto di fasolari e fave
1h 50 min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10min