Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di gamberi crudi interi
- 1200 g di acqua
- 3 pizzico di sale
- 400 g di cozze e vongole, spurgate
- 200 g di petti di pollo a tocchetti (2 cm)
- 8 scampi
- 60 g di scalogni a metà
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di calamari ad anelli
- 1 foglia di alloro secca
- 200 g di carne di maiale, il lombo a tocchetti (2 cm)
- 250 g di salamini piccanti (tipo Napoli) a fettine (1 salamino)
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 peperone rosso, pulito e a listarelle (1 cm)
- 150 g di piselli freschi
- 250 g di riso Parboiled (cottura 14 minuti)
- 1 bustina di zafferano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3431 kJ / 820 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Linguine ai gamberoni
30 min
Cacciucco
1h 20min
Cozze alla Medoc
50min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45min
Zuppa di pesce misto
40min
Paella de marisco
1h 20min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Pollo alla pechinese
55min
Amatriciana con cozze
55min