Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Involtini di vitello
- 480 g di fettine di vitello battute (taglio sottofesa)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di Parmigiano Reggiano, in 6 pezzi rettangolari
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
Precottura della carne
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 80 g di carne di manzo a pezzi (circa 3-4 cm, taglio scamone)
- 80 g di lonza di maiale a pezzi (circa 3-4 cm)
- 80 g di carne d'agnello a pezzi (circa 3-4 cm, taglio di spalla)
- 100 g di vino bianco
Ragù
- 200 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 4 foglie di basilico fresco, lavate
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1531 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Lampascioni e patate
1h 15 min
Salsiccia e cardoncelli
55 min
Salsiccia al primitivo
50 min
Arancini di riso
3 Std. 5 Min
Tagliatelle ai funghi
1h
Riso patate e cozze
1h
Cozze ripiene
1h 30min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
Brak ocen
Sagne chine
1 Std. 40 Min
Tortellini in brodo vegetariani
2h
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1h 5 min
Involtini di cotica al sugo
1h 10 min