Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di vongole pulite
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco senza semi
- 50 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 320 g di spaghettini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 61.1 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne con le cozze
1u.
Penne risottate con le cozze
1 Std. 5 Min
Cozze alla Medoc
50min
Fusilli alle cozze piccanti
55min
Pepata di cozze
55min
Penne al sugo di calamari
40min
Linguine ai gamberoni
30min
Cavatelli ai frutti di mare
1u.
Sugo di cozze e vongole
1u. 20min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1u. 20min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Spaghetti cozze e gamberi
25min