Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di vongole pulite
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco senza semi
- 50 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 320 g di spaghettini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 61.1 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pepata di cozze
55min
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Linguine ai gamberoni
30min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30min
Pasta risottata alle vongole
1h
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20 min
Sugo di cozze e vongole
1h 20 min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30min
Amatriciana con cozze
55min