Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 130 g di olive nere denocciolate
- 30 g di filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati per dissalarli
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- 360 g di penne rigate
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 18.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla vesuviana
25min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Bucatini all'amatriciana
45min
Penne all'arrabbiata
20min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Sugo alla puttanesca
45min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Spaghetti al tonno
40min