Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 30 g di passata di pomodoro
- 3 foglie di basilico fresche
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 240 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2381 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 20.2 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne al ragù di polpo
1h
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Linguine ai gamberoni
30 min
Linguine con scampi al limone
20 min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Spaghetti cozze e gamberi
25min
Penne al sugo di calamari
40min
Bavette con scampi all'arancia
15 min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 min
Cavatelli ai frutti di mare
1h
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min