Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 30 g di passata di pomodoro
- 3 foglie di basilico fresche
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 240 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2381 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 20.2 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne al ragù di polpo
1h
Fusilli risottati alle seppie
40min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20min
Cavatelli ai frutti di mare
1h
Linguine con scampi al limone
20min
Penne al sugo di calamari
40min
Linguine ai gamberoni
30min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Spaghetti cozze e limone
55min
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2h 30min
Spaghetti cozze e gamberi
25min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min