Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g di formaggio Bagoss a pezzi (2-3 cm)
of 150 g di formaggio tipo Bitto a pezzi (2-3 cm) - 100 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
-
400
g di passata di pomodoro
of 400 g di polpa di pomodoro - 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca corta tipo penne rigate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3056.4 kJ / 730 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 37.3 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 623.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla carbonara
30 min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55min
Risotto affumicato
35min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 Min
Penne alla puttanesca
35min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Tagliolini alla molisana
1h 30 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Risotto alla campagnola
30 min
Spaghetti pomodoro e speck
35min