Pasta alla bagossa

Pasta alla bagossa

4.6 32 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 150 g di formaggio Bagoss a pezzi (2-3 cm)
    150 g di formaggio, tipo Bitto a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
  • 400 g di passata di pomodoro
    400 g di polpa di pomodoro
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca corta tipo penne rigate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 623.7 mg
Eiwitten 29.5 g
Calorieën 3056.4 kJ / 730 kcal
Vetten 37.3 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 14.2 g
Koolhydraten 60.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...