Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g di formaggio Bagoss a pezzi (2-3 cm)
of 150 g di formaggio tipo Bitto a pezzi (2-3 cm) - 100 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
-
400
g di passata di pomodoro
of 400 g di polpa di pomodoro - 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca corta tipo penne rigate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3056.4 kJ / 730 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 37.3 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 623.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Bucatini all'amatriciana
45min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Tagliolini alla molisana
1h 30min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Mezze maniche affumicate
25min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min