Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di petti di pollo a listerelle (1 cm)
- 100 g di salsicce di maiale affumicate, a pezzi
- 100 g di vino bianco secco
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 550 g di acqua salata
- 1 peperone verde pulito a listerelle sottili (1 cm)
- 1 peperone giallo pulito a listerelle sottili (1 cm)
- 250 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle colorate
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2540 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 31.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min
Pasta alla bagossa
50 Min
Pizza con crosta ripiena di formaggio
2h 20min
Pasta alla carcerata
30 Min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Pollo alla tapenade con purè di patate e cipolle caramellate
2h 50min
Rigatoni capricciosi
1 Std.
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 Std. 30 Min
Pasta patate e speck
40 Min
Insalata di pasta alle erbe con fagiolini e patate
35 Min
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30 Min
Farfalle ai peperoni e tonno
50 Min