Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di petti di pollo a listerelle (1 cm)
- 100 g di salsicce di maiale affumicate, a pezzi
- 100 g di vino bianco secco
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 550 g di acqua salata
- 1 peperone verde pulito a listerelle sottili (1 cm)
- 1 peperone giallo pulito a listerelle sottili (1 cm)
- 250 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle colorate
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2540 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 31.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla castellana
35 Min
Risotto alla campagnola
30 dk
Caserecce risottate ai tre peperoni
55 Min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2 godz. 40 min
Risotto ai peperoni e tonno
40min
Pasta patate e speck
40min
Sformato di noodle
1sa 30 dk
Pasta ai 2 condimenti: sugo al pomodoro e crema panna e pancetta (Bimby Friend)
30 dk
Fusilli ai peperoni e pancetta
40min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 Min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35 Min