Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 800 g di cimette di cavolfiore
- 80 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di acciuga sott'olio
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 20 g di pinoli
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 350 g di pasta secca tipo bucatini
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2205 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 77.9 g
- Vetten
- 17.4 g
- Vezels
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 min
Pasta e piselli
35 min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 Min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1 godz. 5 min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 Min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 min
Penne risottate carciofi e zucca
40 Min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 min
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 Min
Orecchiette ai broccoli
2 Std. 40 Min
Farfalle in crema di uova e cavolfiore
45 min