Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a tocchetti (1-2 cm)
- 250 g di salsiccia cruda, sgranata
- 700 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne
- 320 g di pasta secca tipo penne
- 10 fiori di zucca, puliti e a listarelle
- 1 pizzico di sale
- Parmigiano Reggiano in scaglie, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2439.9 kJ / 582.8 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 28.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 618 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40min
Penne integrali risottate con salsiccia e arachidi
35 min
Penne risottate carciofi e zucca
40min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35 min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45 min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min