Farfalle ai peperoni e tonno

Farfalle ai peperoni e tonno

3.2 86 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 2 filetti di acciughe sott'olio sgocciolati
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di peperoni rossi pulito e a pezzi (1 cm circa)
  • 690 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo farfalle
  • 240 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 289 mg
Eiwitten 28.4 g
Calorieën 2128 kJ / 508.3 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraten 60.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...